Oldal kiválasztása

Ki vagyok én?

#bemutatkozás

Jelenleg értékesítési vezetőként dolgozom egy nemzetközi cégnél. Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász vagyok, kereskedelem és marketing szakon, illetve emberi erőforrások alapszakon is. Szakterületeim a kereskedelem, IT és logisztika, de többek között megfordult már nálam a szépségipar és a gazdasági tudományok is. Jelenleg a kineziológia érdekel, a jövőben ilyen területen is továbbképzem magam. Magyarországon élek, szeretek utazni, világot látni, széles látókört kialakítani, különböző kultúrákat megismerni, ebből inspirálódni.

2016-ban döntöttem el, hogy létrehozom a Szövegbázist, hogy tudásommal, írásaimmal és tanácsaimmal hozzájáruljak a sikerükhöz. Hogy miért? Rengeteg megkeresést kaptam, hogy segítsek weboldalt beszövegezni, írjak hírlevelet, és készítsek hirdetéseket. Csak úgy. Mert jó a stílusom, és bevált. Majd a megbízóim elégedettsége arra sarkallt, hogy komolyabban is elkezdjek foglalkozni ezzel. Így alakult.

#kreatív #marketinges #értékesítő #előadó #író #humoros #együttműködő #csapatjátékos #sikerorientált #fejlődő # tervező #megvalósító #lelkes #állatimádó